ДПС отново има свой представител в ръководството на Либералния интернационал, за пореден път това е депутатът д-р Джевдет Чакъров

Движението за права и свободи (ДПС) отново има свой представител в ръководството на Либералния интернационал. На конгреса на международната организация, посветен на 70-та годишнината от нейното създаване, който се проведе от 18 до 21 май в Андора, д-р Джевдет Чакъров бе избран отново за вицепрезидент и член на Бюрото.

ДПС има своето представителство в ръководството на Либералния интернационал от 2005 година, откогато д-р Чакъров е преизбиран вече девет пъти без прекъсване за вицепрезидент и член на Бюрото.

В конгреса в Андора участваха 200 делегати от 56 страни от 5 континента. Конгресът прие Либерален манифест за 21-ви век, в чието изработване участва и ДПС като пълноправен член на международната организация.

 

20 май 2017 година

Информация със снимка можете да намерите на следния интернет адрес: http://dps.bg/bg/aktualno/sabitiya/1143-dps-otnovo-ima-svoi-predstavitel-v-rakovodstvoto-na-libarelnnya-internatzional-za-poreden-pat-tova-e-deputatat-d-r-dzhevdet-chakarov.html

Posted in Актуално.